X
تبلیغات
ادامه تحصیل در آلمان (Study in Germany)
سلام هموطنان عزیز،

با استناد به استقبال بی نظیر شما از سرویس های مقرون به صرفه ی این گروه و رسالت ما در هماهنگ سازی و نظم دهی به امور اخذ پذیرش، افتخار این را داریم تا وبسایت رسمی گروه بین المللی تبادلات آکادمیک ایردویچ را در تاریخ 25 آبان 1388 افتتاح نماییم، لذا علاوه بر اینکه کل محتوای این وبلاگ به سایت جدید گروه با آدرس (www.irdeutsch.com) انتقال یافته است، اخبار و اطلاعات جدید در زمینه ادامه تحصیل در آلمان نیز از طریق همان آدرس جدید سایت به اطلاع هموطنان عزیزمان می رسد. لازم بذکر است که از تاریخ افتتاح وبسایت رسمی گروه ایردویچ، محتوای این وبلاگ بروز رسانی نمی گردد و پیغام های شما نیز متاسفانه بررسی نمی شوند، لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر و تماس با مشاورین ما، لطفا به آدرس www.irdeutsch.com  مراجعه نمایید. 

منتظر دیدار شما در وبسایت رسمی گروه بین المللی تبادلات آکادمیک ایردویچ هستیم.


روابط عمومی گروه بین المللی تبادلات آکادمیک ایردویچ

www.irdeutsch.com


+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |
برای دریافت برخی از بورس ها باید ابتدا در کشور محل زندگی خود و قبل از سفر به آلمان اقدام کنید. در این قسمت اطلاعاتی در مورد این بورس ها و موسسه های پژوهشی در اختیار شما قرار می گیرد.

ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |
 بسیاری از فارغ‌التحصیلان و دانشجویان خارجی، در حین تحصیل و پس از آن به فکر یافتن شغلی در رشته تحصیلی‌شان هستند تا با ویزای کاری اقامت‌شان را تمدید کنند. در همین زمینه برخی از موسسات پژوهشی طرحی ارائه کرده‌اند.


ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |
هزینه‌های زندگی دانشجویی کم نیست، اما در آلمان با کار دانشجویی می‌توان بخش زیادی از این هزینه‌ها را تامین کرد. با توجه به فاکتورهای مختلف، هزینه زندگی دانشجویی در آلمان بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ یورو در ماه برآورد می‌شود.

ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |

 اقامت دانشجویی در آلمان چه شرایطی دارد و چگونه صادر می‌شود؟ آیا می‌توان با اقامت دانشجویی از سایر کشورها برای تحصیل در آلمان اقدام کرد؟ پاسخ به سئوالاتی از این قبیل برای علاقه‌مندان و داوطلبان به تحصیل در آلمان.


ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |
ارائه بیش از ۶۲ رشته دانشگاهی در کنار امکان تحصیل به زبان انگلیسی تنها بخشی از امکاناتی است که دانشگاه ماگدبورک در اختیار متقاضیان تحصیل در آلمان قرار می‌دهد. تحصیل رایگان در این دانشگاه را نیز باید به سایر مزایا افزود.


ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |

در دانشگاه‌های آلمان در دوره‌های دکترا، کلاس درس برگزار نمی‌شود. قدم اول پیدا کردن موضوع و همچنین استاد راهنمایی است که با طرح موضوع موافقت کند. نوشتن پایان‌نامه به زبان انگلیسی نیز در صورت توافق استاد امکان‌پذیر است.

ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |
تاثیر اجباری شدن پرداخت شهریه در دانشگاه‌های آلمان، بیشتر در بین داوطلبان آلمانی مشاهده می‌شود تا متقاضیان خارجی. هنوز هم تحصیل در آلمان در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی و آمریکایی مقرون به صرفه‌تر است.


ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |
با دگرگونی نظام آموزش عالی در آلمان، امکان تحصیل در بسیاری از رشته‌ها به زبان انگلیسی فراهم شده است. در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا‌ تنوع و تعدد رشته‌ها برای تحصیل به زبان انگلیسی نسبت به مقطع کارشناسی بیشتر است.


ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |
 شرایط ورود به دانشگاههای آلمان برای متقاضیان ایرانی چیست؟ قبولی در آزمون دانشگاههای آزاد، غیرانتفاعی و پیام نور، به تنهایی کفایت میکند؟ در چه صورتی باید برای کالج درخواست داد؟ پاسخ به سووالاتی از این نوع.


ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |

شرایط ورود به دانشگاه‌های آلمان برای متقاضیان ایرانی چیست؟ قبولی در آزمون دانشگاه‌های آزاد، غیرانتفاعی و پیام نور، به تنهایی کفایت می‌کند؟ در چه صورتی باید برای کالج درخواست داد؟ پاسخ به سووالاتی از این نوع.


ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |

امکان تحصیل در دانشگاه‌های آلمان به عوامل مختلفی بستگی دارد. پذیرفته‌شدن در آزمون سراسری ایران، مقطع تحصیلی و نوع دانشگاه، برای مثال سراسری یا آزاد، از فاکتورهای تعیین‌کننده برای دریافت پذیرش از دانشگاه‌های آلمان هستند.


ادامه مطلب
+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |
نکته اینکه این منبع این پست وبلاگ نوای زندگی هست و مسئولیت صحت مطالب بر عهده نویسنده آن می باشد. اما اینجانب با مطالعه آن و مقایسه اش با شرایط جاری صحت آنرا تایید می نمایم. اول شخص بکار رفته در این پست هم اینجانب نمی باشم ایشان نویسنده مطلب می باشند.


یکی از خواننده های اینجا سوالی کرده بود که فکر کردم اینجا جواب بدم شاید به درد بقیه هم بخوره. سوال در مورد شرایط آلمان برای خانم های مجرد بود.

من وقتی اومدم اینجا مجرد بودم و با پذیرش تحصیلی اومدم، برای اولین بار بود خارج می اومدم و تو شهر مقصدم هم هیچ کس رو نمی شناختم.

وقتی رسیدم توی فرودگاه قرار بود با یک تابلوی کوچیک که اسم دانشگاه روش نوشته شده بود بیان دنبالم ببرنم دانشگاه، پروازم تاخیر داشت و وقتی هم رسیدم معطل شدم، همه ترسم از این بود که کسی که اومده دنبالم بیشتر نمونه و بره. اینها رو می گم که بدونید چقدر همه چیز تو مغز من پیچیده بود، زبان آلمانی هم در حد قابل استفاده ای بلد نبودم.

اما در کل باید بگم که نه اون روز و نه هیچ وقت دیگه ای احساس ترس یا عدم امنیت به سراغم نیومد. شد که تا یک نصف شب هم بیرون باشم و سوار اتوبوس بشم یا تنها پیاده از ایستگاه اتوبوس تا خونم بیام اما بدون هیچ مشکلی.

خوابگاههای دانشجویی در آلمان مختلط هستن، یعنی اینجوری نیست که یک ساختمون مال دخترها باشه یکی مال پسرها. چند مدل خوابگاه اینجا هست، یک مدلش که من هم داشتم به این صورته که هر کسی برای خودش یک اتاق داره با یک سرویس بهداشتی کامل و یک گوشه اتاق یا ورودی اتاق یک مجموعه خیلی کوچیک شامل سینک ظرفشویی دو شعله اجاق یک یخچال کوچیک، یک چیزی مثل این. این مدل کاملن مستقله و شما همه چیز داخل آپارتمان خودتون دارین. این مدل هم گرونتر از بقیه مدلهاست و هم خیلی سخت گیر می آد.

نوع متداولتر خوابگاه اسمش هست:

wohngemeinschaft (WG)

تواین مدل خوابگاهها شما بخشی از خونه رو بصورت اشتراکی استفاده می کنید، یک نوع کاملن متداول:در هرطبقه ساختمون چندین آپارتمان هست. شما وارد هر آپارتمان که می‌‌‌ شید سه چهار اتاق توی آپارتمان هست که هرکدومش مال یک نفره، این آپارتمان یک آشپزخونه داره و یک دستشویی توالت و یک حمام. عین یک خونه معمولی. حریم خصوصی هر کسی اتاق خودشه و بقیه قسمتها مال هر سه چهار نفره که با هم زندگی می کنند. این مدل هم دخترونه پسرونه نداره. تو یک آپارتمان ممکنه دو تا پسر دو تا دختر یا سه تا و یکی یا هر چهار تا از یک جنس باشن معمولن تصادفیه، هر وقت یک جا خالی بشه یک نفر از لیست انتظار اون جا رو می‌‌ گیره. این مدل خوابگاه خیلی در آلمان مرسومه و خیلی وقتها دانشجوها خودشون بیرون خوابگاه خونه به همین صورت هم اجاره می کنند.

من دیدم حتی برای بچه های لاتین هم اول عجیب بود که خوابگاهها کاملن مختلط هستن اما وقتی همه اینجا می دونن که باید به دیگران و حریمشون احترام بگذارن هیچ مشکلی نیست، خوشبختانه دانشجوهای خارجی هم سریع استانداردهای رفتاری آلمان رو یاد می گیرن.
مدلهای دیگه ای هم هست مثلن هر طبقه تعدادی اتاق داره که توی اتاقها فقط یک روشویی هست بعد تو هر طبقه آشپزخونه های بزرگی هست و همینطور سرویسهای بهداشتی. اما این مدل چون خیلی عمومیتره سرویس بهداشتیهای آقایون و خانومها جداست.

شما وقتی وارد سیستم می شین و نظم و ترتیبش رو میبینید متوجه می شید چطور با وجود این همه آزادی کسی نگران امنیت خودش یا بچه هاش نیست.

+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |
فکر کردم به يک سوالی که تا حالا چندين بار از من شده اينجا جواب بدم که شايد به درد بقيه هم بخوره.

در چند سال اخير برای گرفتن ويزای تحصيلی در آلمان در هر مقطعی شرط پذيرفته شدن در کنکور سراسری ايران وجود داره، يعنی صرف نظر از اينکه مدرک شما از کدوم دانشگاه گرفته شده، شما بايد در کنکور سراسری ايران پذيرفته شده باشيد ولو اينکه نرفته باشيد( از شما درخواست رتبه و قبولی صادر شده توسط سازمان سنجش رو می کنند)، حتی اگر شما ليسانستون رو هم از دانشگاه سراسری گرفته باشيد اين مدرک هم جزو مدارکی هست که بايد ارائه بدهيد، تاکيد می کنم برای درخواست ويزا نه برای پذيرش، ممکنه شما بتونيد پذيرش از يکی از دانشگاههای آلمان بگيريد اما بدين معنا نيست که حتما ويزا هم می گيريد، اين تا جايی هست که من اطلاع دارم اگر هستند کسانی که بدون داشتن اين گواهی هم تونستند ويزا بگيرند بايد ببينيد چه شرايط خاص ديگه ای داشته اند. اگر بعد از ديپلم می خواهيد برای ادامه تحصيل به آلمان بياييد، کنکور ايران رو بديد و با قبولی اون کنکور ( رشته ای که قبول شده ايد و دانشگاهش اصلا مهم نيست) و پذیرشتون می تونید برای ویزا اقدام کنید. تاکید می کنم این تا جایی هست که من اطلاع دارم و تمام کسانی که من می شناسم که بعد از سال دو هزار و چهار اقدام کرده اند براشون صادق بوده.

در مورد ويزای همراه، اگر شما ويزای تحصيلی داشته باشيد و در مقطعی کمتر از دکترا درس بخونيد تقريبا غير ممکنه که به همسرتون ويزای همراه بدهند، من کسايی رو ديدم که خيلی تلاش کردند و بعد از کلی پول خرج کردن و خونه عوض کردن و پول تو بانک گذاشتن باز هم نتيجه ای نگرفتند، در مقطع دکترا معمولا می تونيد برای همسرتون ويزای همراه بگيريد اما با اين ويزای همراه نه می شه کار کرد نه درس خوند فقط می شه کلاس زبان رفت، اما همسرتون می تونه پذيرش بگيره و برگرده ايران درخواست ويزای تحصيلی کنه و در آمد شما به عنوان دانشجوی دکترا معمولا برای ساپورت مالی همسرتون کافی خواهد بود و ويزای تحصيلی خواهد گرفت، برای کار به اين سادگی نخواهد بود ( منظور اينکه همسر شما بخواد ويزايی بگيره که باهاش کار کنه) چون نه تنها ويزا لازمه اجازه کار هم لازمه و اجازه کار گرفتن از خارج از آلمان به اين سادگی نيست.

بهترين حالت اين هست که اگر متاهل هستيد و هر دو مقطع پايينتر از دکترا هستيد هر دو نفر سعی در گرفتن پذيرش تحصيلی در يک شهر يا دو شهر نزديک به هم رو بکنيد.

اينها تجربه های شخصی خودم و اطرافيانم هست، بنابر اين می تونه برای ديگران شرايط ديگه ای هم پيش اومده باشه اما به طور معمول اوضاع اينجوريه

برگرفته از وبلاگ نوای زندگی با اندکی تصحیح
+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |

مزايای ادامه تحصيل در آلمان:

ارزان بودن شهريه دانشگاهها نسبت به کشورهای انگليسی زبان، شهريه هر ترم بسته به دانشگاه حدود ششصد يورو هست( در بعضی ايالتها هنوز پانصد يورو که از امسال به هزينه ثبت نام اضافه شده تصويب نشده و هزيه هر ترم صد و خورده ای يورو هست) اخیرا امکاناتی گذاشته اند که شما در تمام مقاطع (ليسانس، فوق ليسانس و دکترا) امکان تحصيل به زبان انگليسی رو هم داريد، چند سالی هست دانشگاههای آلمان برای جذب بيشتر دانشجوهای اينترنشنال دوره های تحصيل به زبان انگليسی در مقاطع مختلف گذاشتن که فرصت خيلی خوبی برای دانشجوهای خارجی ايجاد کردن که ديگه نيازی به تحصيل به زبان آلمانی ندارن بيش از چهار صد برنامه تحصیلی در دانشگاههای آلمان به زبان انگليسی وجود دارن، اطلاعات بيشتر راجع به هرکدوم رو می تونین تو سایت آموزش عالی آلمان پیدا کنین:http://www.daad.de/deutschland/studienangebote/idp/06542.en.html
شما با ویزای دانشجویی اجازه کار دانشجویی رو دارین(تعداد ساعت محدود حدود 180 روز در سال ) که اين کار می تونه داخل دانشگاه باشه يا بيرون از دانشگاهها معمولا در شهرهای غرب و جنوب به علت وجود کمپانيهای بزرگ و شعبه های زياد اونها کار دانشجويی زياد هست و با کار دانشجويی می شه بخشی يا همه هزنه زندگی رو پوشوند(بسته به محل زندگي، رشته شما و کاری که انجام می دين) خرج زندگی بسته به شخص برای دانشجو ماهی بين چهارصد تا ششصد يورو هست( درآمد کار دانشجويي ساعتی بين هشت تا ده يورو هست)شما امکان استفاده از خوابگاههای دانشجویی رو دارین.

شما در آلمان به هيچ وجه به وسيله نقليه شخصی احتياج ندارين، سيستم حمل و نقل شهری خيلی مرتب و فراگير هست و دانشجويان با خريدن بليط دانشجويی(که ارزانتر از بليط معمولی هست) که نيم سالی خريداری می شن می تونين در تمام شهر و منطقه پوشش دهنده بليط با وسيله نقليه عمومی تردد کنين.در شهرهای شمالی اين بليط حتی برای منطقه بزرگتری که يک استان رو شامل می شه معتبره و شما حتی باهاش می تونين به شهرهای اطراف مسافرت کنين( با قطارهای منطقه ای)
آلمان کشور خيلی امن،منظم و تمیزی هست.

شما با ویزای دانشجوییتون کل کشورهای عضو شنگن و سوئیس رو می تونین بگردین و نیازی به ويزا برای آنها ندارین.

ويزای دانشجويی برای طول تحصيل داده می شه و بعد از پايان تحصيل معمولا برای شش ماه تمديد می شه که دانشجوها فرصت گشتن به دنبال کار رو داشته باشن.

ويزای دانشجويی آلمان مثل ويزای دانشجويی آمريکا يا کانادا محدوديت نداره شما به راحتی می تونين سفر کنين چون ويزاتون با خارج شدن از مرز باطل نمی شه.

فاصله آلمان با ايران زياد نيست و از هامبورگ(شمال) و فرانکفورت( غرب) ايرانر به تهران پرواز داره(چهار پنج ساعت طول پرواز) و شما راحت می تونين به خونوادتون سر بزنين.

شما امکان فرستادن دعوت نامه برای خونوادتون رو دارين البته گرفتن ويزا خيلی کار آسونی نيست اما خيليها موفق می شن.

    برگرفته از وبلاگ نوای زندگی با اندکی اصلاح
+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |
دوستان عزیزم

آدرس نسخه انگلیسی سایت دانشگاههای آلمان در قسمت پیوندهای وبلاگ گذاشته شد و بمرور زمان نیز بر حسب نیاز و درخواست کامل و کامل تر خواهم کرد. لازم به ذکر است کلیه دانشگاههای معرفی شده در این قسمت همگی مورد تایید وزارت علوم و همگی دارای درجه ممتاز در طبقه بندی وزارت علوم می باشند. این قسمت می تواند برای شما بسیار مفید باشد. در کل قصد این هست که مجموعه بسیار مفیدی در این وبلاگ در اختیار شما باشد که شما برای انجام تمام امورات مربوط به تحصیل در آلمان متکی به این وبلاگ باشید.

+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |
سوال احسان:

"سلام.ممکنه مقداری درمورد تخصصهی پزشکی در آلمان توضیح بدید؟آیا داشتن اجازه کار جداگانه ضروریه؟"

پاسخ: در مورد تخصص پزشکی بله شما به مجوز کار جداگانه که از وزارت بهداشت آلمان دریافت خواهید کرد نیاز دارید. اما در نظر داشته باشید که آن مرحله ابتدای کار نیست. برای شروع کار شما باید از دانشگاه پذیرش بگیرید. اگر تمام مراحل کار را با موفقیت به اتمام رسانده باشید یک مجوز کار 2 ساله به شما اعطا می شود و شما باید پس از 2 سال یک مصاحبه علمی را به زبان آلمانی بتوانید بگذارید تا مجوز دایمی به شما اعطا شود. ضمنا بنده این قسمت را کمی با جزئیات بیشتر توضیح دادم چون این موضوع سوال بسیاری از هموطنان عزیزم بوده است.

+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |
خبر جالب اینکه اخیرا یکی از هموطنان عزیزم به بنده Email زده بود و نوشته بود که با یک شرکت اخذ پذیرش تماس گرفته و از آنها خواسته که آیا کسی را در آلمان دارند یا از تهران خودشان مستقیما اقدام می کنند و آنها ظاهرا آدرس وبلاگ بنده را داده اند و گفته اند ایشان (یعنی بنده) یکی از کارمندان آنها هستم. پس از این موضوع اینجانب از خواهر عزیزمان خواستم تا آدرس و شماره این شرکت را به من بدهند. خیلی جالبتر اینکه وقتی خودم هم به عنوان یک داوطلب به آنجا زنگ زدم و از ایشان اطلاعاتی مشابه سوال کردم به خودم هم پاسخی یکسان را دادند. یعنی آدرس وبلاگ خودم را به عنوان کارمند آنها به خودم دادند. پس از اینکه خودم را به آنها معرفی کردم نمی دانید به چه حالی افتادند. تازه بعد از آن به بنده گفتند که برای پرونده های آنها هم فعالیت کنم که من نپذیرفتم. من نمی دانم اینها روی چه حسابی کلی هم از مردم پول می گیرند در حالی که هیچ کارمندی متخصص برای این کار ندارند.
+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |
لازم به ذکر است که در بعضی از موارد از جواب دادن به سوالات تکراری پرهیز شده است. اما شما می توانید پاسخ سوال خود را در این بخش بیابید. از ذکر فامیلی افراد و یا ایمیل آنها به خاطر حفظ هویت اشخاص پرهیز شده است.

سوال آنا خانم:

واقعا ازتون ممنونم. متاسفانه توی سایتهای ایرانی سایت خوبی که بتونه ما رو کامل راهنمایی کنه خیلی کم وجود داره. مرسی به خاطر لطفتونمن دانشجوی ترم اخر کامپیوتر هستم و در حال خواندن زبان انگلیسی. ترجیح میدم توی دانشگاه هایی که به زبان انگلیسی تدریس میشن ادامه تحصیل بدم. از کجا میتونم بفهمم که در زمینه کامپیوتر ( میخوام در فوق لیسانس هوش مصنوعی بخونم) کدوم دانشگاه ها بهتر هستن و یا اینکه به زبان انگلیسی تدریس میشن؟

جواب: سرکار آنا خانم من هم از توجه شما تشکر می کنم. معمولا در آلمان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاههای دولتی و معتبر به زبان آلمانی هستند مگر شما بتوانید یک دانشگاه انگلیسی یا آمریکایی یا استرالیایی در آلمان پیدا کنید که آنها هم شهریه های بسیار زیادی دارند و اگر قصد تحصیل در چنین دانشگاههایی را دارید بهتر هست به خود این کشور ها اقدام نمایید. باز هم اگر من توانستم یک سری از دانشگاههای انگلیسی زبان و مجانی را پیدا کنم حتما در این وبلاگ اعلام می کنم. همچنین من به صفحات انگلیسی یکسری از دانشگاههای معتبر آلمان در بخش لینکستان این وبلاگ اشاره کرده ام.


سوال فرشاد آقای عزیز: 

سلام من عاشق رشته کامپیوترم بعد 2 ماه دیگه دارم میرم ایتالیا شما دانشجوی رشته دکتری هستید.واقعا بهتوم تبریک میگم من هم خیلی دوست دارم مثل شما باشم  هدفم هم کار تو شرکت گوگل میتونید راهنماییم کنید.

جواب: فرشاد جان من از وقتی آمدم آلمان شاید روزی 12 ساعت راحت کار می کنم و الان مطمئن هستم که اگر برای جاهایی مثل گوگل در آینده اقدام کنم به احتمال زیاد موفق بشوم. نکته کار فقط در کار شبانه روزی هست. فقط در برنامه نویسی و محاسبات توزیع شده و وب سرویس ها و ... شبانه روزی کار کن. در ضمن برای کار در گوگل حتما زبان انگلیسی بسیار قوی نیاز داری هاااااااا.

سوال پسر ایران زمین:

سلام دوست عزیز در زمینه ی تحصیل در آلمان چند سوال داشتم :

1_ آیا برای ادامه تحصیل در رشته ی پزشکی علاوه بر زبان آلمانی دیپلم کافیست (با معدل 14) یا نیاز به مدرک پیش دانشگاهی ایران هم هست ...؟؟؟
2_ سوال دومم این هست که مقطع دکترای پزشکی در یک دانشگاه معتبر که مورد تایید ایران هم باشد چند سال است ...؟
3_ سوال آخرم این هست که آیا کسی که بصورت پناهده آنجا باشد و کار اقامتش مشخص نباشد اجازه ی درس خواندن در دانشگاه را دارد یا خیر ؟؟
خیلی متشکر... منتظر جوابها هست....

جواب: بهتر هست که مدرک پیش دانشگاهی را هم داشته باشی. اما برای رشته پزشکی حتما باید برای خود بورسیه از داخل ایران و یا یک شرکت داشته باشی و حتما می دانی تحصیل در پزشکی در تمام مقاطع به زبان آلمانی می باشد. در مورد پناهندگان نمی دانم اما اگر قصد پناهندگی داری اصلا این کار را نکن که پناهندگان اصلا شرایط خوبی در اینجا ندارند و اصلا قول دلالان قاچاق انسان را نخور. در مورد ادامه تحصیل آنها هم برایت سوال می کنم و در آینده می گم.


سوال مصطفی ... :

سلام و خسته نباشی. من که اول کاردانی گرفتم و بعد کاردانی به کارشناسی قبول شدم میتونم اونجا ادامه تحصیل بدم ؟ من خدمت هم نرفتم. سال دیگه درسم تموم می شه راهنماییم می کنی؟ رشته ام هم کامپیوتر هست.

جواب: ادامه تحصیل شما هیچ اشکالی ندارد. اما برای کارشناسی ارشد حتما باید زبان آلمانی بلد باشی و مدرک B2  را حداقل باید داشته باشی.  هر چند اخیرا شنیده ام که بعضی دانشگاهها هم در مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی پذیرش می کنند اما به نظر می آید که مجانی نباشند.


سوال مرجان:

سلام من مرجان هستم و 17 سالمه بیشتر اطلاعاتی که برای ادامه تحصیل تو آلمان میخواستم تو وبلاگ شما هست ولی بازم یه سری سوال دارم که اگه مستقیماً به خود شما بگم بهتره اگه اشکالی نداره ایدی یا ایمیلتونو واسه من بفرستید .ممنون. بای

جواب: مرجان خانم شما هر وقت که بخواهید می توانید با آدرس studycoinfo@yahoo.de در ارتباط باشید.


سوال نیما جان:

سلام من نیما 17 سال دارم.امسال ساله سومه دبیرستانم.می خواستن برای ادامه تحصیل بیام آلمان.زبان آلمانی هم بلد نیستم.میخواستم ببینم اگه من بیام آلمان باید دوباره دبیرستان را در آلمان بخوانم.در ضمن من میخواهم در رشته مهندسی صنایع تحصیل کنم.پیش دانشگاهی را که نخواندم و بیام آلمان چی میشه؟
لطفا من را راهنمایی کنید.

جواب: نیما جان شما لازم نیست دبیرستان را از اول بخوانی اما باید یک سال کالج بخوانی و مثل پیش دانشگاهی امتحاناتش را بگذرانی و آنهم به زبان آلمانی هست. البته گذراندن آن زیاد سخت نیست اگر زبان آلمانی بلد باشی.


سوال سارا خانم:

سلام آقای ....
من یک ایمیل براتون ارسال کردم می خواستم من را راهنماییم کنید با سپاس فراوان تشکر از وبلاگ و اطلاعات مفیدتون.

جواب: سارا خانم عزیز با عرض تاسف من ایمیل شما را ندارم. اگر زحمتی نیست می توانید دوباره بفرستید.


سوال آقا مجید:

ممنون از این اطلاعاتی که در داخل سایتتون قرار دادید.من در حال حاضر دانشجوی رشته مهندسی مکانیک سال سوم در مقطع لیسانس در هندوستان هستم و زبان انگلیسیم خوبه ؛ می خواستم در مقطع فوق لیسانس در رشته مهندسی هوافضا به آلمان بیام و ادامه تحصیل بدم میخواستم بدونم چه دانشگاه هائی این رشته رو ارائه میدن و هزینه ای هم دریافت میکنن و شرایط پذیرش خاصی یا محدودیتی دارن؟و برای یک دانشجوئی مثل من که خیلی ساده زندگی میکنه تقریبا هزینه ها چه قدره و چند ساعت در هفته اجازه کار کردن دارم؟و شما چه شهر هائی رو پیشنهاد میکنید؟

جواب: مجبد جان بله که شما می توانید در اینجا تحصیل کنید جواب یکسری از سوالاتتان را از سوالات دیگر می توانید پیدا کنید. اما در مورد خرج زندگی برای یک نفر بین 400 تا 600 یورو در ماه می باشد و بستگی به خود شخص دارد. اما دیگه حداقل 400 یورو در ماه را باید خرج کنی.


سوال سمیرا خانم:

سلام
من دانشجوی سال دوم از دانشگاه سراسری در رشته مهندسی صنایع هستم من چندتا اختراع دارم و دارم روی یه مقاله علمی کار میکنم میخوام بدون هزینه تو یکی از دانشگاههای خوب المان ادامه تحصیل بدم
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

جواب: با شرایطی که ذکر کرده اید ادامه تحصیل در آلمان برایتان زیاد سخت نباید باشد و براحتی می توان برایتان پذیرش گرفت اما همانطور که قبلا هم ذکر کرده ام باید به آلمانی تحصیل کنید. کلا در آلمان تحصیل در مقطع پایین تر از دکتری به آلمانی هست و در دکتری هم اختیاری می باشد.


+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |
دوستان عزیزم

لطفا هر هفته به این وبلاگ سر بزنید. چونکه از این به بعد هر یکشنبه بسیاری از سوالات مطرح شده توسط دوستانمان در طول هفته را (بدون ذکر نام شخص) پاسخ آنها را در قالب FAQ (سوالات متداول) در وبلاگ قرار خواهم داد و شاید شما پاسخ خیلی از سوالات خود را در آن قسمت بیابید.

+ نوشته شده توسط مدیریت وبلاگ در و ساعت |